Rólunk

1992 februárjában kezdtük meg a fő tevékenységünket, a szikvízkészítést és forgalmazást. Először csak saját településünkön árusítottunk: házhoz szállítás keretében, és bolti bizományosi értékesítéssel. Kiemelt hangsúlyt fektettünk a környező cégek védőitalának biztosítására. Ebben az időszakban még literes üvegekbe töltöttük a szódát.

A 90-es évek végére vállalkozásunk erősödött és alkalmas lett a terület bővítésére, így a szomszédos településeken is megkezdtük tevékenységünket. A kétezres évek elején vállalkozásunk fő projektje a modernizálás, melynek keretében az egy literes üvegeket leváltotta a két literes visszaváltható PET palack. 

Ezen időszakban vállalkozásunk pénzügyi stabilitását elősegítendően új gazdasági tevékenységként a pb gáz forgalmazását kezdtük el. Saját telepeket alakítottunk ki, ahol ügynöki tevékenység keretében értékesítettek partnereink.

A szikvízzel ellátott területek növekedésével arányosan növekedett a széndioxid fogyasztásunk is, ezáltal a beszállító cég kedvezőbb árat ajánlott részünkre, így egy újabb gazdasági tevékenységgel bővültünk. Megkezdtük a műszaki gáz forgalmazását, házhoz szállítását. 

A kibővült tevékenységek miatt jelentősen megnövekedett az adminisztrációs teher és napra pontos követhetőség vált szükségessé, a gazdasági adatokról is folyamatos tájékoztatás kellett, így egy könyvelőirodával bővítettük tevékenységeink sorát ahol összesen 62 cégnek könyvelünk.

 A tevékenységek nagyobb gazdasági átláthatósága vált szükségessé ezért 2005.-ös év folyamán az egyéni vállalkozás átalakulásos jogutódlással a Hajdú-Complex Kft. néven lett bejegyezve.

2006 tavaszán megkezdtük fuvarozási águnkat is, melyben az elmúlt években komoly fejlesztések történtek, 2011 őszén bejegyzésre került a Hajdú-Log Kft. 2011 őszén egy újabb tevékenység megalapozását kezdtük el, Hajdú Péter ügyvezető megszerezte a gyümölcspálinka készítő OKJ-s végzettséget. Ezzel egy időben megkezdődtek az előkészületeket a Pálinkafőző építéséhez. 2013 februárban megkezdődtek a Pálinkafőzde építésének előkészítési munkálatai, majd 2014 májusában elkezdődött a bérfőzés. 2015-ben pedig a ADR biztonsági tanácsadás, tűz és munkavédelmi tanácsadás, szakvizsgáztatással is bővítettük szolgáltatásainkat. 

IMPRESSZUM

Cégnév: Hajdú-Complex Kft.
Székhely és postázási cím: 5931 Nagyszénás, Zrínyi Miklós u. 45.
Tel: +36 30 210 0005
E-mail: info@hajducomplex.hu
Web: www.hajducomplex.hu
Cégvezető: Hajdú Gábor Péter 
Adószám: 13577304-2-04
Cégjegyzékszám: 04-09-006832
Bank neve (HUF): Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
Bank címe (HUF): H-5900 Orosháza, Rákóczi utca 5
Számlaszám (HUF): 10402647-50526688-66741000